De Feestfabriek wint eerste Guus Hiddink Bedrijven Award

De allereerste Guus Hiddink Award, bedoeld voor een bedrijf of organisatie die zich als nadrukkelijk ambassadeur van de Achterhoek manifesteert, is gewonnen door De Feestfabriek. De prijs, in het leven geroepen door de Business Club van De Graafschap, werd door Guus Hiddink zelf uitgereikt in Club 22-24 te Doetinchem. Ronnie Degen nam de award in ontvangst.

De Guus Hiddink Award is een splinternieuweprijs, geïnitieerd door de Business Club van De Graafschap en bedoeld voor een bedrijf of organisatie die de Achterhoek op de kaart zet of heeft gezet en bijdraagt aan het positieve beeld van de regio, op landelijk en/of internationaal niveau. Het is de bedoeling dat de award voortaan ieder jaar wordt uitgereikt.

Een jury, waarin onder meer oud-voorzitter Sietze Veen van De Graafschap en voorzitter Vincent Immink van de Business Club zitting hadden, koos drie genomineerden, waarna het publiek op de avond van 24 november de winnaar bepaalde. Naast De Feestfabriek waren Kaak in Terborg en Kramp in Varsseveld genomineerd.

Behalve de Guus Hiddink Award werden er ook twee andere awards vergeven op 24 november. Zo was er ook de eerste editie van de Rabobank Talent Award, voor een initiatief of bedrijf jonger dan vijf jaar dat zichtbaar bijdraagt aan de leefbaarheid in de Achterhoek en de participatie van haar inwoners. Deze ging naar Showline in Toldijk. De Ap Ruesink Award, voor de netwerker en verbinder van het jaar, kende in zijn eerste levensjaar direct twee winnaars; hij ging naar Bert Ribbers van Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo en naar Sandra Luijmes van VitaMee in Lichtenvoorde.

X