Toegangskaarten

Vier met ons het Achterhoekse Ondernemerschap!

Reserveer hier uw kaarten.

De Ondernemersprijs Achterhoek 2023
Achterhoekse ondernemers. Met hun lef steken ze elkaar aan, met hun samenwerking helpen ze elkaar vooruit en met hun daadkracht laten ze de markt op hun grondvesten schudden. Samen d’ran; dan gebeurt er wat! In een wervelende avond vol spektakel, vakmanschap, triomf en inspiratie, vieren 500 ondernemers het ondernemerschap in de Achterhoek. We nodigen u, ondernemende Achterhoeker, van harte uit om op 24 oktober samen met ons te genieten, netwerken, leren en proosten!

Tijdens deze feestelijke avond worden er twee awards uitgereikt. Naast de Ondernemersprijs voor inspirerende bedrijven uit de regio is er een Talent Award voor startende Achterhoekse ondernemers.Deelnemers worden door de jury beoordeeld op visie, creatief ondernemerschap en onderscheidend vermogen in de branche. Geen gemakkelijke taak in een regio vol aanpakkers en inspirerend ondernemerschap!

Programma
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Naar de Rabobankzaal
19.45 uur Start programma 
21.30 uur Einde programma en tijd voor de netwerkborrel
23.00 uur Einde van een enerverende avond 

Kim Lammers
Het programma wordt in goede banen geleid door voormalig internationaal hockeyster en Olympisch kampioen Kim Lammers. De ervaringen uit haar carrière, opleidingen en het bedrijfsleven zet zij tegenwoordig in als succesvol ondernemer. Als motivator, coach en inspirator krijgt zij individuen, teams en bedrijven in beweging.

Jacco Vonhof
Voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof deelt deze avond zijn verhaal met ons. Hij staat hij bekend om zijn gedrevenheid, maatschappelijke betrokkenheid en talent om mensen te verbinden. Maar in hart en nieren is hij een echte ondernemer. De eenmanszaak die hij 25 jaar geleden startte bouwde hij uit tot een succesvol bedrijf. Hij heeft in die tijd vrijwel alles meegemaakt wat een ondernemer kán meemaken en weet hoe je kansen aangrijpt in de regio. Laat je inspireren door het verhaal van deze selfmade ondernemer!

Arno Folkerts
Arno Folkerts is een sterk voorbeeld van een moderne coachende directeur. Hij is een man van de praktijk die met kennis, gevoel en humor, verandering en samenwerking eenvoudig en concreet maakt.

Zangeres Emma Luca en stand-up musician Bart Kiers verzorgen de muzikale omlijsting van de avond. 

 De toegangskaarten voor deze avond kunt u via de onderstaande link reserveren. 

Reserveer hier uw kaarten.

We kijken ernaar uit om samen met u het Achterhoekse ondernemerschap te vieren tijdens De Ondernemersprijs Achterhoek 2023!

X