DE GENOMINEERDEN ZIJN BEKEND!

Het moment waar velen van jullie in spanning op wachtten is aangebroken. Met trots kondigen we de drie genomineerde bedrijven aan voor de Ondernemersprijs Achterhoek 2023.
 
Na een zorgvuldige beoordeling en met bewondering voor de indrukwekkende inzendingen, presenteren we de genomineerden:

De Heikamp
Een toonaangevend restaurant waar je kan genieten van prijswinnende pannenkoeken. Ook is het een plek met diverse activiteiten voor jong en oud. Met de prachtige Ruurlose bossen als decor. 

Hippe Kippe
De winkel voor trendy dameskleding, accessoires en lifestyle-items. Nu met twee fysieke winkels in Terborg en Doetinchem. En een groeiende online gemeenschap. 

Brekr
Innovators in elektrische mobiliteit, met stijlvolle e-scooters. Ze geven de toekomst van milieuvriendelijk stadsvervoer vorm.
 
Deze drie bedrijven onderscheiden zich in hun klantgerichtheid, inzet voor groei en duurzaamheid, en hun bijdrage aan de economische bloei van de Achterhoek.
 
We bedanken alle bedrijven die de moeite namen om deel te nemen aan de Ondernemersprijs Achterhoek 2023. We zien jullie graag op 24 oktober! Laten we samen het ondernemerschap in de Achterhoek vieren. Heb je nog geen tickets? Bestel ze via de knop hieronder. 

Nogmaals gefeliciteerd aan De Heikamp, Hippe Kippe en Brekr met jullie welverdiende nominaties.  

X