Ondernemersprijs Achterhoek 2023 viert lokaal ondernemerschap

Op 24 oktober is de uitreiking van de Ondernemersprijs Achterhoek 2023. Deze prijs wordt toegekend aan Achterhoekse bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van organisatie, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.  Ondernemersprijs Achterhoek is een initiatief van Rabobank, VNO-NCW Midden, Business Club De Graafschap, 8RHK Ambassadeurs, Graafschap College & De Steck.

Tijdens het evenement, dat plaatsvindt in Amphion Theater te Doetinchem, worden er twee awards uitgereikt. Naast De Ondernemersprijs voor inspirerende bedrijven uit de regio is er een Talent Award voor startende Achterhoekse ondernemers.  Deelnemers worden door de jury beoordeeld op visie, creatief ondernemerschap en onderscheidend vermogen in de branche.

Aanwezigen krijgen een divers programma voorgeschoteld met optredens van bekende artiesten en sprekers. Daarnaast is er ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Voormalig hockeyinternational en tegenwoordig succesvol ondernemer Kim Lammers treedt op als dagvoorzitter. Als motivator, coach en inspirator zet zij haar ervaringen in om individuen, teams en bedrijven in beweging te krijgen. Voorzitter van MKB-Nederland en ondernemer in hart en nieren Jacco Vonhof inspireert ons deze avond met zijn verhaal. Hij heeft als ondernemer vrijwel alles meegemaakt wat een ondernemer kán meemaken en weet hoe je kansen aangrijpt in de regio. Zangeres Emma Luca en stand-up musician Bart Kiers verzorgen de muzikale begeleiding van het evenement.

Achterhoekse bedrijven kunnen zichzelf of een ander bedrijf in de regio nomineren. Aanmelden kan tot 25 augustus, via de website van Ondernemersprijs Achterhoek.

Fotografie: Carlo Stevering Fotografie

X