Op zoek naar inspirerende Achterhoekse ondernemers

Ondernemerschap maakt dat het bruist in de Achterhoek. Dankzij tal van daadkrachtige entrepreneurs staat de Achterhoek bekend als innovatieve regio vol aanpakkers. Een gegeven om trots te vieren, vinden Business Club De Graafschap, VNO-NCW Achterhoek en Rabobank Graafschap. Samen introduceren zij daarom drie nieuwe awards waarmee Achterhoekse ondernemers in de spotlights worden gezet. Tot 15 augustus kunnen ondernemers hun meest inspirerende collega-ondernemer nomineren. Tijdens de feestelijke uitreiking op 17 oktober 2019 in het Amphion worden de winnaars bekendgemaakt.

De drie nieuwe awards, geïntroduceerd onder de verzamelnaam Ondernemersprijzen Achterhoek, hebben ieder een eigen naam, sponsor en doelgroep. Zo is er de Guus Hiddink Bedrijven Award die de onderneming beloont die met zijn of haar bijzondere aanpak in 2019 een voorbeeld voor andere Achterhoekse ondernemers was. De Rabobank Talent Award geeft een ambitieuze startende ondernemer een boost. De Ap Ruesink Ondernemer Award onderscheidt dé ondernemer die anderen dit jaar met zijn of haar succes inspireerde. Steven Enneman, directievoorzitter Rabobank Graafschap: “Met onze Ondernemersprijzen Achterhoek willen we stimuleren, inspireren en verbinden. Door de verhalen van de genomineerden te delen, geven we bijzondere ondernemers in de Achterhoek de aandacht die zij verdienen. “Met hun voorbeelden laten we zien waar onze regio voor staat en stimuleren we andere ondernemers om ook buiten die gebaande paden te stappen!”, aldus Rob Migchelbrink, voorzitter Businessclub De Graafschap.

Op www.ondernemersprijzenachterhoek.nl worden de drie awards en de feestelijke uitreiking nader toegelicht en worden ook de beoordelingscriteria gedeeld. Op de website kunnen ondernemers van de Achterhoek tot 15 augustus de Achterhoekse collega-ondernemers nomineren die een plek op het podium verdienen.

Wenst u een interview met een van de initiatiefnemers, aanvullende informatie of afbeeldingen, neem dan gerust contact op met Judith Banning van Profilers Communicatie. Mail: Judith@Profilers.nl / Mobiel: 06-10698288.

X