Feestelijke avond

Vier het ondernemerschap!

Uitreiking Ondernemersprijzen Achterhoek, live in Schouwburg Amphion, 17 oktober 2019

 

Achterhoekse ondernemers. Met hun lef steken ze elkaar aan, met hun samenwerking helpen ze elkaar vooruit en met hun daadkracht laten ze de markt op hun grondvesten schudden. Samen d’ran; dan gebeurt er wat! In een wervelende avond vol spektakel, vakmanschap, triomf en inspiratie, vieren 500 ondernemers het ondernemerschap in de Achterhoek. We nodigen jou, ondernemende Achterhoeker, van harte uit om op 17 oktober samen met ons te genieten, netwerken, leren en proosten!

Drie Achterhoekse ondernemers in de spotlights

Negen genomineerden maken tijdens de feestelijke avond kans op een Ondernemersprijs. De Guus Hiddink Bedrijven Award beloont de onderneming die met een bijzondere aanpak een voorbeeld voor andere ondernemers was. De Rabobank Talent Award geeft een ambitieuze starter een boost. En de Ap Ruesink Ondernemer Award onderscheidt de entrepreneur die anderen inspireerde. Onder begeleiding van Sjoerd Weikamp, zal iedere winnaar zijn of haar eigen inspirerende verhaal vol trots met jou en de andere aanwezigen delen!

Een inspirerende avond vol spektakel

Vanuit het Amphion presenteren we je een wervelende show rond het bruisende ondernemerschap in de Achterhoek. Het evenement is een waardevolle mix van spektakel, waarover morgen wordt nagepraat, kennis, gedeeld door ondernemers en burgemeesters uit de regio, inspiratie, dankzij baanbrekende prestaties, feest, door award winnende Achterhoekers en ontmoeting met succesvolle entrepreneurs!

 

Datum                                    17 oktober 2019

Tijd                                         19:00 uur – 23:30 uur

Locatie                                   Schouwburg Amphion, Hofstraat 159, 7001 JD, Doetinchem

 

Ga jij vol inspiratie naar huis?

De feestelijke avond staat volledig in het teken van Achterhoekse Ondernemers zoals jij. Het Amphion wordt de wervelende plek waar handen worden geschud, glazen worden geheven, kennis wordt gedeeld en ontspannen wordt genoten. Grijp daarom je kans om één van de 500 beschikbare plaatsen te bemachtigen! We zien je graag op 17 oktober in de zaal, of wellicht zelfs óp het podium!

Claim je plek!

Reserveer je stoel voor de feestelijke avond via Business Club De Graafschap, Rabobank of VNO-NCW Achterhoek.
Je ontvangt je digitale ticket vervolgens rechtstreeks vanuit het Amphion.

X